Leuk dat je op mijn website kijkt! Ik zal mij even voorstellen:

Ik ben Marieke van ’t Wout-Lugtenburg, 55 jaar, getrouwd en heb twee zonen. Ik woon in Harderwijk, maar mijn roots liggen in het westen van het land. Geboren en getogen in Hellevoetsluis en op school gezeten en gewerkt in Rotterdam. In 1995 ben ik, vanwege werk van mijn man, verhuist naar Harderwijk. Hier wonen wij alweer 28 jaar met veel plezier.

Licht op je pad staat voor mij voor de begeleiding van God (of Liefde, de Bron, het Al enz.). Hoewel niet gelovig opgevoed, ben ik wel op zoek gegaan naar de ‘zin’ van het leven. Dit kwam, mede, omdat ik al op jonge leeftijd zeer gevoelig was. Op mijn 23e levensjaar werd ik depressief. Dit was het startpunt om op zoek te gaan naar mijzelf en (indirect) naar God.

Door o.a. psychotherapie, voelde ik mij steeds beter. (Let wel, dit is een traject van jaren geweest.) Tijdens dit traject heb ik naast psychotherapie, ook hulp gezocht op alternatief gebied. De combinatie van psychotherapie en o.a. energetische therapie heeft ervoor gezorgd dat mijn herstel sneller verliep. Hiernaast heb ik mijn intuitie ontwikkeld door het volgen van cursussen en workshops. Tijdens een van deze workshops heb ik kennis gemaakt met mijn gids Ben. Overweldigd door de liefde die ik van hem mocht ervaren, kwam ik tot het besef dat ik nooit echt alleen ben geweest. Dat er altijd iemand was, die mijzelf beter kende dat ik!

Na opleidingen in Reiki, mediumschap en healing, ben ik in september 2020 afgestudeerd voor de hbo-opleiding Energetisch Therapeut. Inmiddels ben ik door bijscholing ook een positieve gezondheidsverlener geworden en heb ik mijn certificaat voor systemisch werken en familieopstellingen behaald. Door mijn eigen ervaringen, hoop ik jou te mogen helpen op het pad naar jezelf!

Ik hoop je snel te mogen ontmoeten!